Home / آشپزی / غذاهای ایرانی / خوردن «کوکوی تره فرنگی» به همراه ماست

خوردن «کوکوی تره فرنگی» به همراه ماست

وب‌سایت آشپزباشی: کوکوی تره فرنگی از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. تره فرنگی گیاهی است پرخاصیت، این کوکو در کنار خواصی که دارد بسیار هم خوشمزه است. از خوردن آن به همراه ماست و سبزیجات لذت ببرید.
مواد لازم:

  • تره فرنگی ۸ ساقه
  • سیر ۱ بوته
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زردچوبه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • گردو ۲ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۱۰۰ گرم
  • روغن به میزان لازم

کوکوی تره فرنگی
طرز تهیه:
1- تره فرنگی و سیر خرد شده را در ظرفی بریزید.
2- تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید. بر روی آن ها نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید و مواد را با همزن دستی خوب با هم ترکیب کنید.
3-می توانید به دلخواه از زعفران دم کرده، گردو و زرشک هم در کوکو استفاده کنید. آن ها را با سایر مواد خوب مخلوط کنید.
4- در تابه ای روی حرارت متوسط قدری روغن بریزید و گرم کنید. مایه کوکو را در ماهیتابه بریزید و به صورت یکدست پخش کنید.
5- وقتی کوکو خودش را گرفت درب ظرف را بگذارید تا کاملا پخته و طلایی شود.
6-با کمک کفگیر کوکو را به قطعات با سایز دلخواه تقسیم کنید و برگردانید تا سمت دیگر آن ها هم کمی طلایی شود.
نکات:
1- تره فرنگی ها را پاک کنید تمیز بشویید. بعد از اینکه خشک شدند، آن ها را ریز خرد کنید.
2- سیر را ریز خرد کنید.
3- می توانید گردو را ریز خرد و یا آسیاب کنید.
4- زرشک را قبل از استفاده بشویید.

About مدیریت سایت

Check Also

غذاهای محلی استان کرمانشاه را امتحان کنید

برترین ها: هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد که به نحوی شناسنامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *