Home / آشپزی / غذاهای ایرانی / کنگر بخورید، ولی لنگر نیندازید!

کنگر بخورید، ولی لنگر نیندازید!

مجله آشپزی مثبت – مريم دروديان: کنگر اولین بار در اتیوپی کشت شد و بعد در نقاط مختلف دنیا گسترش پیدا کرد. محل اصلی رویش این سبزی مدیترانه، جزایر قناری و آمریکای جنوبی است. به هر حال مهم این است که الان ما در ایران هم از این گیاه استفاده می کنیم. طرز تهیه کنگر پلو را به شما آموزش داده ایم.
مواد لازم براي 2 نفر:

  • 4 عدد فيله مرغ
  • 2 پيمانه برنج
  • 300 گرم كنگر پاك‌شده
  • 1 ق‌س پيازداغ طلايي ريز
  • 2 ق‌س زعفران آب كرده
  • روغن به ميزان لازم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم

كنگرپلو با فيله مرغ صدفی
طرز تهیه:
1. برنج را خوب شسته و با مقداري نمك به مدت 2 تا 3 ساعت خيس كنيد.
2. كنگرها را پاك كرده، تيغ آنها را جدا كرده و خوب تميز كرده و بشوييد.
3. در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد، فيله‌ها را در روغن تفت دهيد تا بپزد و رنگ آنها عوض شود.
4. حالا كنگرها را با پيازداغ تفت دهيد. نمك و فلفل را هم اضافه كنيد.
5. بعد از سرخ شدن كنگرها، مرغ و زعفران را هم اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد و قابلمه‌اي را كه تا نيمه از آب پر كرده‌ايد روي حرارت بگذاريد.
6. وقتي آب جوش آمد، برنج را از آب و نمك بيرون آورده و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا در آب بجوشد و نرم شود.
7. بعد طبق معمول برنج را آبكش كرده و كنار بگذاريد. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد.
8. در ته قابلمه نان يا سيب‌زميني (به عنوان ته‌ديگ دلخواه) چيده و بعد برنج را به همراه مرغ و كنگر سرخ‌شده به صورت لايه‌لايه در قابلمه بريزيد. دم‌كني را هم گذاشته و به مدت 45 دقيقه دم كنيد. بعد از اين مدت برنج را در ظرف مورد نظر كشيده و سرو كنيد.

About مدیریت سایت

Check Also

غذاهای محلی استان کرمانشاه را امتحان کنید

برترین ها: هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد که به نحوی شناسنامه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *