Home / آشپزی / غذاهای ملل / سفر به دریای کارائیب با «مرغ جامایکایی»

سفر به دریای کارائیب با «مرغ جامایکایی»

وب‌سایت آشپزباشی: مرغ جامایکایی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این بار مرغ خود را به این روش و با این سس تند مزه دار کنید. می توانید آن را همراه برنج میل کنید.
مواد لازم:

  • فلفل چیلی قرمز ۲ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • میخک ۱ قاشق چای خوری
  • پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • جوز هندی ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل بهار ۲ قاشق چای خوری
  • آویشن ۷ شاخه
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم
  • مرغ ۸ تکه
  • سس ورچستر شایر ۲ قاشق غذاخوری
  • برنج به میزان لازم

مرغ جامایکایی
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- ابتدا سس را برای طعم دار کردن مرغ تهیه کنید. فلفل چیلی، سیر، پودر میخک، پودر دارچین، جوز هندی رنده شده، فلفل بهار و آویشن را به همراه مقدار فراوانی فلفل سیاه و روغن زیتون با هم ترکیب کنید. سس را روی مرغ ها ریخته و با دست آن را روی مرغ ها بمالید. اجازه دهید تا حداقل برای 1 ساعت تا 1 شب در یخچال استراحت کرده و طعمدار شوند.
3- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط رو به بالا، کمی روغن بریزید و مرغ ها را برای 10 دقیقه در آن تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند. سس ورچستر شایر را به آن ها اضافه کرده و برای 2 دقیقه دیگر بپزید.
4- مرغ و سس همراه آن را در سینی فر بریزید، روی آن را با فویل بپوشانید و برای 20 دقیقه در فر قرار دهید، تا مغز پخت شوند. می توانید در 5 دقیقه آخر فویل را بردارید تا مرغ طلایی تر شود.
5- آن ها را گرم و به همراه برنج سرو کنید.
نکات:
1- به ۸ تکه مرغ با پوست نیاز دارید. می توانید از ران و ساق مرغ استفاده کنید. با نوک چاقو در آن ها سوراخ هایی ایجاد کنید.
2- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و فلفل ها را ریز خرد کنید.
3- پوست سیر را جدا کنید، آن را با قسمت پهن چاقو له کنید و ریز خرد کنید.
4- بهتر است مرغ حداقل برای ۱ ساعت تا ۱ شب در یخچال استراحت کند و مزه دار شود.

About مدیریت سایت

Check Also

سوشیر برنج؛ ژاپنی بازی به سبک «اوشین»

وب‌سایت آکاایران: یک غذا به سبک ژاپنی ها… در ادامه با ما همراه باشید تا …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *